Wil jij je klanten in een professionele kantooromgeving kunnen ontvangen of wil je graag meer persoonlijke contacten met andere ondernemers? Dan is het een goed idee om kantoorruimte te huren bij ons, of om gebruik te maken van de virtual office dienst. Bij ons, Wipstrik95, hoeft daarmee ook een klein budget geen obstakel te zijn.

Flexibel kantoorruimtes huren

Het delen van kantoorruimte is een wijze die we je ook eens onder de aandacht willen brengen. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Als ongeveer 30 jaar zijn wij als bedrijfsverzamelgebouw in Zwolle aktief. Wij ween bij uitstek wat de moderne kantoorgebruiker wil. Bij Wipstrik95 kun je voor relatief lage kosten een eigen afsluitbare kantoorruimte of werkplek huren. Die kun je soms delen met andere bedrijven of ZZP-ers die je zelf kiest.

Met korter lopende, flexibele huurcontracten kunnen wij je bieden wat je zoekt. Bij een contract met Wipstrik95 zitten faciliteiten als een bemande receptie, de schoonmaak en de mogelijkheid tot het gebruik van een vergaderruimte inbegrepen. Helemaal full service kantoren dus! Kijk ook hier eens voor de extra diensten die Wipstrik95 verricht. Wij bieden zoveel meer dan puur een aantal vierkante meters kantoorruimte.

Wil je het nog flexibeler hebben? Wij hebben zelfs gebruikers die per week, per dag of zelfs per dagdeel werkplekken verhuren. Uniek aan ons complex zijn de extra services die Wipstrik95 biedt. Wat er precies allemaal in de prijs wordt meegenomen, verschilt natuurlijk per gebruiker. Heb jij extra postverwerking nodig? Dat kan. Of misschien extra telefoonservices nodig omdat je er vaak niet bent? Ook dat kan. Misschien ontvang je relatief veel bezoek. Ook dat kan met onze repre ontvangstruimte. Allemaal maatwerk dus!

Samen kantoorruimte huren. Samenwerkende ZZP’ers

Bij ons kun je er ook met een paar freelancers of zzp’ers samen je eigen exclusieve kantoorruimte huren. Wel een eigen afsluitbaar kantoor, maar samen met een ander die je zelf kiest. Dan kun je dus een kantoor gaan delen met mensen die werkzaam zijn in een vakgebied dat jouw eigen vakgebied aanvult. Kantoorruimte delen blijkt een prima manier om niet meer thuis te hoeven werken. Thuis is voor privé, je werk verricht je op kantoor! Zo houd je ook meer grip op je eigen work-life balance.

Uiteraard kun je je ook bij onze receptie opgeven waarbij je aangeeft dat je kantoorruimte zoekt om te delen. Dan maken wij combinaties van gebruikers als de mogelijkheid zich voordoet.

Tot binnenkort!