DIENSTEN

Wipstrik kent een hoog serviceniveau door aanvullende dienstverlening

Wipstrik BV is een luxe hotel voor bedrijven! Behalve kantoorruimte, bieden wij de volgende diensten aan:

VIRTUAL OFFICE

Wipstrik BV biedt de mogelijkheid aan om een virtueel kantoor te hebben in ons prachtige pand.

SECRETARIEEL

Wij bieden secretariële diensten aan op uurbasis. Heb je kortdurend extra ondersteuning nodig in jouw bedrijf? Bespreek de mogelijkheid met ons.

ADMINISTRATIE & BOEKHOUDEN

Heb je administratieve vraagstukken? Of kortdurend ondersteuning in boekhouden nodig? Ook deze diensten biedt Wipstrik BV aan.

REPRO FACILITEITEN

Wipstrik BV heeft de beschikking over een reproruimte waarin in eigen huis diverse werkzaamheden kunnen worden verricht. Denk aan A3-printers, air-printers, papiersnijders.

PRESENTATIEAPPARATUUR

De moderne presentatieapparatuur op de Wipstrik is verplaatsbaar. Huur je (tijdelijk) een kamer waar géén presentatieapparatuur in zit? Dan kun je deze huren per uur.

KEUKEN

De innerlijke mens moet ook verzorgd worden! Wipstrik exploiteert een eigen keuken met lunchvoorzieningen. Er kunnen ongeveer 25 mensen tegelijk lunchen.

PARKEREN & OPLADEN ELEKTRISCHE AUTO'S

Wij hebben gratis parkeergelegenheid op eigen terrein of op de openbare weg. Wij bieden de bezoekers van de Wipstrik de mogelijkheid om elektrische auto’s op te laden.

OVERIGE VOORZIENINGEN

Vele andere voorzieningen zijn aanwezig. Denk aan een bemande receptie, gratis WiFI, losse mobiele airco units, enz.

ENERGIE- EN SERVICEKOSTEN

De Wipstrik kent een zeer hoog servicelevel, waarbij de huurders zoveel mogelijk worden ‘ontzorgd’ op facilitair gebied.

EVENTS & NETWERK GELEGENHEDEN

Wipstrik BV organiseert voor haar huurders en gebruikers twee keer per jaar een netwerk en gezelligheidsbijeenkomst. Traditioneel gezien vinden deze plaats direct in het nieuwe jaar en direct na de zomervakantie.