KANTOREN

Kantoren, werkplekken en vergaderruimten

Wipstrik BV verhuurt kantoren, werkplekken en vergaderruimten. De primaire doelgroep bestaat uit zakelijke dienstverleners. Ook biedt Wipstrik BV de mogelijkheid aan om een ‘virtual office’ te hebben in ons complex.

OFFICES

Het complex biedt kantoorruimte in alle soorten en maten. Voor grote en kleine bedrijven. Er zijn ook vele voorbeelden van bedrijven die klein bij ons begonnen, maar uitgroeiden tot flinke ondernemingen.

FLEX OFFICE

Is je werkgever ver weg gevestigd van je huis in Zwolle? Of ben je juist de Nederlandse vooruitgeschoven post van een buitenlands bedrijf? Allemaal voorbeelden van redenen waarom een professional zo nu en dan kort een kantoorruimte wil huren. Deze mogelijkheid bieden wij.

VIRTUAL OFFICE/BEDRIJFSHOTEL

De huidige arbeidsmarkt is super dynamisch. Er zijn tal van ondernemers, van starters tot zeer ervaren commissarissen, maar ook bedrijven die een professionele uitstraling willen maar niet vast een kantoorruimte nodig hebben. En je wilt natuurlijk ook zakelijk ontzorgd worden! Wipstrik BV biedt deze mogelijkheid.