Kantoorruimtes

Kantoor huren

Voor grote en kleine bedrijven

Kantoorruimtes in alle soorten en maten

Het complex biedt kantoorruimte in alle soorten en maten. Voor grote en kleine bedrijven. Er zijn ook vele voorbeelden van bedrijven die klein bij ons begonnen, maar uitgroeiden tot flinke ondernemingen.

Voor het actuele aanbod van de kantoorruimtes kunt u bellen met het secretariaat of kijken op www.fundainbusiness.nl waar het Wipstrik-complex doorlopend staat vermeld. Het daar genoemde aanbod kan uiteraard fluctueren!

Een vaste eigen kantoorruimte wordt aangeboden vanaf ongeveer € 500,- excl. btw per maand inclusief de servicekosten.

Kamer op verdieping

Op de verdieping van onze school hebben wij enkele kleinere kantoren die (al dan niet flexibel) worden aangeboden. Hier werk je in alle rust in ons prachtige gebouw, en heb je tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten en diensten die Wipstrik aanbiedt naast de enkele huur van een kamer. Denk aan: het razendsnel internet, VoIP telefonie (tegen betaling), reprofaciliteiten, vergaderplekken en onbeperkt gebruik van luxe koffie van Moto (espresso, cappuccino etc) via luxe Jura automaten, thee en gekoeld water.

In deze kamers kun je ongeveer 2 werkplekken inrichten. Je kunt huren voor korte of langere termijn, break-out ruimtes gebruiken en/ of vergaderruimtes huren.

Vanaf prijs per maand (exclusief BTW en inclusief servicekosten)

€ 500,-

Lokaal

Met een lokaal huur je een prachtig hoogwaardig kantoor op een inspirerende plek in Zwolle. Hier kun je direct aan de slag in jouw eigen stijlvol en volledig ingerichte kantoor. Hier werkt men in privacy. Uiteraard voorzien van razendsnel internet, VoIP telefonie (tegen betaling), reprofaciliteiten en onbeperkt gebruik van luxe koffie van Moto (espresso, cappuccino etc) via luxe Jura automaten, thee en gekoeld water. Verder kun je gebruik maken van alle faciliteiten en diensten die de Wipstrik aanbiedt.

In een lokaal kun je tot ongeveer 4 werkplekken inrichten. Je kunt een lokaal huren voor korte of langere termijn, break-out ruimtes gebruiken en/ of vergaderruimtes huren. Onze bemande receptie staat altijd klaar om jou, je gasten en relaties te ontvangen.

Vanaf prijs per maand (exclusief BTW en inclusief servicekosten)

€ 675,-

vleugel huren

Grotere oppervlaktes huren in ons gebouw is ook mogelijk. Mede omdat er in 2020 en verder enkele verbouwingen en uitbreiding aan ons pand gepland staan.

Op deze manier heeft jouw onderneming zich verzekerd van passende en representatieve kantoorruimte in de dienstenstad Zwolle. Uiteraard heb je tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten en diensten die Wipstrik aanbiedt. Echter, in overleg kun jij zelf allerlei zaken binnen je eigen bedrijf regelen zoals eigen spreekkamers etc. In de regel wordt een langere huur overeengekomen.