WIPSTRIK95

Wipstrik BV is gevestigd in de oude school aan de Wipstrikkerallee 95. Het complex is later uitgebreid met een zeer moderne uitbouw aan de zijde van de Herenweg. Alle gebouwen staan met elkaar in verbinding. Een bijzonder fraai interieur, gratis parkeren (al dan niet op eigen terrein), hoog service level en een groot aantal voorzieningen kenmerkt deze kantorenlocatie. Daaromheen is een fraaie siertuin aangelegd, met terrassen, rododendronhagen en een vijver. Dit alles creëert een zeer plezierige werkomgeving waarin uw bedrijf en haar medewerkers tot optimale prestaties komen.

Wipstrik BV biedt haar gebruikers verder het volgende: een bemande receptie, uitstekende data/telefonie voorziening die door Wipstrik BV wordt onderhouden, archiefruimteverhuur, opslag, diverse breakout- & vergaderruimtes en keukenfaciliteiten. Zie voor meer details onder diensten.

 

Foto’s locatie:

   

Zwolle

Zwolle zit in de lift!

De economie in onze regio groeit bovengemiddeld en inwoners waarderen hun stad met het rapportcijfer 8. Het inwonertal zal in de komende jaren oplopen naar 140.000 inwoners. In die tijd groeit de regio Zwolle tot vierde economische topregio van Nederland. Steeds nadrukkelijker is Zwolle het logisch alternatief voor de Randstad. Dit geldt voor de zakelijke markt en de woningmarkt.

Wipstrik BV gaat hierin mee. Zij wil haar steentje bijdragen door in Zwolle hoogwaardige kantoorruimte aan te bieden op flexibele wijze. Op die manier trekt Wipstrik BV ook hoogwaardige werkgelegenheid voor onze regio aan. Dit maakt de stad Zwolle stedelijker, bruisender en diverser. Het zorgt er bovendien voor dat onze stad toekomstbestendig blijft en haar sociale gezicht blijft behouden. Zie bijvoorbeeld ook de Perspectiefnota 2020-2023 van de Gemeente Zwolle.

De Zwolse kantorenmarkt is de grootste markt van Noord Oost Nederland. En niet voor niets. Uit onderzoek van CBRE blijkt dat er in onze stad grote behoefte is aan flexibele concepten zoals Wipstrik BV dat aanbiedt (download het rapport).