Hybride werken Zwolle

Wat heeft Wipstrik van de coronacrisis geleerd? Veel! Meer dan ooit is er een belang voor Wipstrik om als huisvester full service te kunnen zijn. Ook is het hebben van een prettige werkomgeving belangrijker dan ooit.

Illustratief is de bijdrage die de Kamer van Koophandel eind 2021 op haar website plaatste. Volgens de Kamer van Koophandel zijn er – mede door de coronacrisis – allerlei vormen van hybride werken ontstaan. Pik hieruit wat het best past bij jouw onderneming, en de kans is groot dat de huisvesting de output van je medewerkers vergroot. Wipstrik is van mening dat alle ondernemers die mogelijkheden optimaal moeten gaan benutten! Wij kunnen daarbij helpen. Maak van je kantoor een ontmoetingsplek, deel het kantoor met elkaar maar zorg dat je altijd een professionele werkomgeving hebt waar iedereen rustig en prettig kan werken.

Bezoek ons complex, en oordeel zelf dat Wipstrik daarbij kan helpen!

Zie hier de link naar het interessante artikel op de website van de Kamer van Koophandel. https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/innovatie/thuiswerken-haal-meer-waarde-uit-je-kantoor/