Het nieuwe werken made easy

Werken waar, wanneer en hoe jij het maar wilt. Soms vanuit huis, soms vanaf kantoor, soms vanaf een vliegveld en soms in de avonduurtjes aan de keukentafel. Technologie staat voor niets. Het nieuwe werken heeft heel veel voordelen, maar laten we eerlijk zijn: je wilt toch ook een professionele uitstraling? Een postadres op een professionele locatie of een kantoor om eens af te spreken zijn soms zo gek nog niet. Bij De Wipstrik maken we Het Nieuwe Werken 2.0 mogelijk voor gevestigde bedrijven, zelfstandige professionals en startende ondernemers. Onze dienstverlening is ondersteunt je van A tot Z in het nieuwe werken. Lees hier wat De Wipstrik voor je kan betekenen.

Het Nieuwe Werken mét een virtueel kantoor

Er zijn tal van ondernemers en professionals waarvoor het nieuwe werken de dagelijkse praktijk is. Het is gewoon werken. Wellicht ben je interimmanager, adviseur of commissaris. Dan is werken buiten het eigen kantoor de norm. Je hebt eigenlijk geen eigen kantoor nodig – of op zijn hoogst een flexibel kantoor en/of vergaderruimte – maar je wilt wél de ondersteuning van een kantoor die je tijd besparen. De Wipstrik heeft de oplossing voor nieuwe werkers die wel een “kantoor” willen: het virtuele kantoor!

Wij nemen de telefoon op, staan je relaties netjes te woord en sturen je terugbelverzoekjes. Ook regelen we een vestigings- en postadres op een toplocatie met uitstraling. Ook fysieke post nemen wij uithanden. Zo kan jij je richten op je corebusiness. Alle tijdrovende klusjes nemen wij op ons. Zo heb je het beste van twee werelden: Het Nieuwe Werken + een Virtueel Kantoor.

Flexkantoor en vergaderruimte voor het nieuwe werken

Je bent als professional vaak onderweg of op locatie bij klanten. Wij zien veel adviseurs en ‘vooruitgeschoven posten’ van internationale bedrijven voorbij komen op de Wipstrikallee. Ook medewerkers van bedrijven die ver van Zwolle zijn gevestigd huren bij ons flexruimtes of een vergaderzaal. Het nieuwe werken is met onze voorzieningen een stuk gemakkelijker. Onze flexkantoren zijn representatief en voorzien van alle technische gemakken.

Wel de voordelen, niet de nadelen van het nieuwe werken

Het nieuwe werken kent vele voordelen: je bent plaats- en tijdsonafhankelijk inzetbaar. Maar het nieuwe werken kent ook nadelen. Wil je echt 24/7 bereikbaar zijn? Hoe behoud je een goede werk/privé balans? Hoe voorkom je dat relaties je zien als een flierefluiter die werkt vanuit cafeetjes? Of nog simpeler: een goede bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau, dat is eigenlijk zo gek nog niet…. Met de faciliteiten en ondersteunende diensten van De Wipstrik profiteer je volop van het nieuwe werken zonder het gedoe en de ongemakken die er ook bij komen kijken. Dat noemen wij het Nieuwe Werken 2.0.