Funda kantoorruimte?

Funda heeft niet wat De Wipstrik wel heeft

Maak kennis met de kantoorruimte van De Wipstrik: een moderne, representatieve kantoorruimte voorzien van alle gemakken én ondersteunende diensten zoals secretariële en administratieve ondersteuning. Zoek daar maar eens naar op Funda! De meeste kantoorruimtes op Funda zijn het nét niet. Wij durven te stellen dat we het net wél zijn. Dat bewijzen onze trouwe huurders en flexwerkers dag in dag uit.

Funda kantoorruimtes versus De Wipstrik

Aan de Wipstrikallee 95 in Zwolle vind je een prachtige kantoorruimte. In ons kantoorgebouw zijn verschillende bedrijven gevestigd, maar er werken ook medewerkers van buitenlandse bedrijven of bedrijven uit de Randstad. Je loopt er zelfstandige adviseurs tegen het lijf, maar we zijn juist geen hotspot voor studenten of vluchtige freelancers. De Wipstrik gaat voor een nette, professionele werkomgeving met dito kantoorruimtes en faciliteiten. Alles om jouw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken en/of jouw bedrijf zo professioneel mogelijk te presenteren.

Kantoorruimtes met ondersteunende diensten

Bij de Wipstrik snappen we wat professionals nodig hebben. Wij bieden dan ook een heel scala aan ondersteunende diensten die je maar moeilijk zult vinden bij een kantoorruimte op Funda. Wil je niet alleen een paar vierkante meters huren, maar onderdeel zijn van een professionele kantooromgeving? Dan is de Wipstrik de plek voor jou! Dit zijn de diensten die wij aanbieden in onze kantoorruimte:

Tot zover Funda, welkom in onze kantoorruimte!

Geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte of een flexplek bij de Wipstrik? Kom dan eens langs en ervaar de toegevoegde waarde van ons kantoorgebouw. We leiden je graag rond en laten je alle beschikbare kantoorruimtes zien. Neem contact met ons op voor een afspraak. Graag tot snel!