logo-de-wipstrik

Kantoorruimte huren dichtbij Zwolse binnenstad

Het bijzondere kantoor ‘Wipstrik 95’ wordt gekenmerkt door het fraaie interieur en een hoog service level. Het biedt de gebruiker een groot aantal voorzieningen, waaronder gratis parkeren, uitstekende data/telefonie voorziening, een bemande receptie en een bemande kantine. Het kantoorpand bestaat uit een karakteristiek voormalig schoolgebouw van rond 1930 met een bijzondere aanbouw aan de achterzijde. Een fraaie siertuin omringt het geheel.

Op dit moment zijn de volgende kantoorunits beschikbaar:
Per direct:
– F2, F5, F6 en gedeelte G8

Begane Grond

Begane Grond

1e Verdieping

1e Verdieping


Bel 038-4548170 en vraag naar Jaap Meijer voor informatie of een bezichtiging.

Voorzieningen:
O.a. bemande receptie (8.30 tot 17.00 uur), 24/7 toegang tot het gebouw, brand-/inbraakbeveiliging, separate heren- en damestoiletten, meerdere keukenvoorzieningen (o.a. kantine met lunchmogelijkheid), vergaderzalen/spreekkamers (tegen gereduceerd tarief), gratis WiFi, snelle data/telefonie (vernieuwd in 2014), gratis gebruik repro ruimte, enkele losse airco units, cv-installaties met radiatoren v.v. geautomatiseerde thermostaatknoppen, HR cv-ketel in de aanbouw met WTW (warmte-terug-win). In de zomer van 2015 zijn er zon terugkaatsende panelen op de platte daken gemonteerd t.b.v. een zo optimaal mogelijk werkklimaat voor binnen.

Parkeergelegenheid:
De kantoorlocatie heeft een gelimiteerd aantal parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde (voor dag-/langparkeerders) en aan de openbare Wipstrikkerallee kan gratis worden geparkeerd aan de voorzijde van het pand.

Ligging/Bereikbaarheid:
De kantoorlocatie ligt in een nette omgeving/woonwijk aan de Wipstrikkerallee en heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer. De rondweg van Zwolle (Ceintuurbaan) is snel te bereiken en gaat over in de N35 richting Deventer en het Twenteland en sluit aan op de rijksweg A28 richting Groningen of Utrecht (ca. 5 minuten autorijden).

Energie- en servicekosten:
De kantoorlocatie kent een zeer hoog servicelevel, waarbij de huurders zoveel mogelijk worden ‘ontzorgd’ op facilitair gebied. Naast de gebruikelijke leveringen en diensten als o.a. energieverbruik G/W/E, sanitaire middelen, schoonmaak alg. ruimten, dagelijks technisch onderhoud (buiten en binnen), brand- en inbraakbeveiliging worden een groot aantal extra services geleverd zoals WiFi, snelle data/telefonie, bemande receptie (08.30 tot 17.00 uur). Extra diensten zoals catering/lunches en secretariële ondersteuning.
Er wordt jaarlijks afgerekend o.b.v. de daadwerkelijk kosten en het voorschotbedrag is vastgesteld op € 45,- p/m² BVO p/jr. excl. BTW.