De Wipstrik, hét alternatief voor zakelijke afspraken in Zwolle

Wie wil vergaderen of afspreken in de omgeving van Zwolle denkt al gauw aan Van der Valk Zwolle. Ja, ze hebben er prima koffie en ja, Van der Valk Zwolle is uitstekend bereikbaar, maar past deze omgeving écht bij jou en je relaties?


Wil je een cursus, seminar of vergadering organiseren in Zwolle? Ons complex biedt ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 35 personen. Onze “Serre” en “Symposiumruimte” zijn flexibel in te richten en groter en kleiner te maken met een scheidingswand.

De Wipstrik in Zwolle bied je een alternatief in Zwolle. De Wipstrik biedt een hoogwaardige, professionele uitstraling in combinatie met uitgebreide ondersteunende diensten zoals catering en presentatie technologie. Kom een keer langs en ervaar het verschil. Boek een vergaderruimte online of neem contact met ons op voor een afspraak.

Vergaderen in Zwolle

De “Serre” is een prachtige tuinkamer geschikt voor bijeenkomsten tot 12 personen. (In de huidige 1,5 meter-economie voor 8 personen.) Je hebt fraai uitzicht over onze tuin met vijver.

Onze “Symposiumruimte” is een grotere presentatie- en vergaderruimte. Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot circa 16 personen óf na uitbreiding via een flexibele wand tot 35 personen. (In de 1,5 meter-economie moet u rekening houden met maximaal 18 personen.)

Waar vind je ons in Zwolle?

De Wipstrik is gevestigd aan de Wipstrikkerallee nummer 95 in Zwolle. Wij zijn goed bereikbaar via de A28. Neem vanuit de richting Groningen de afslag bij Van der Valk Zwolle en sla onderaan de afrit rechts af richting de Wipstrikkerallee. Komt u vanuit de richting Apeldoorn of Amersfoort, neem dan de afslag Zwolle Noord. U kunt bij ons gratis parkeren en/of uw elektrische auto opladen.